Lettergrootte:

Rapport enquête en trekking cadeaubon

Er hebben in totaal 42 personen meegedaan met de enquête. Inmiddels is het rapport opgesteld en ingediend bij het bestuur van WeZoDo.
In het rapport staan aantal aanbevelingen om de website en de nieuwsbrief te verbeteren.

De enquête is online gehouden op de website van WeZoDo. Er werd hierover gepubliceerd op de website, social media, in de nieuwsbrief en de mailing. De enquête is van start gegaan op 14 maart 2019 en men kon de enquête invullen tot en met 31 mei 2019.

De gemiddelde eindcijfer over de website en de nieuwsbrief is 7,3, dus een mooie voldoende.
Voor de nieuwsbrief heeft de gemiddelde cijfer 6,8 gekregen en de website 7,8.

In het rapport worden niet de namen vermeld van de personen die mee hebben gedaan. De namen zijn alleen bekend bij het team Public Relations. Ook de exacte cijfers zijn op te vragen bij de team Public Relations. In het rapport worden alleen de percentages weergegeven op basis van de aantal personen die de enquête heeft ingevuld, behalve als er om een cijfer werd gevraagd, hiervan is de gemiddeld cijfer weergegeven.

Trekking cadeaubon
Onder de personen die meegedaan hebben werd een cadeaubon uitgedeeld. Dit is op een eerlijke manier gebeurd, namelijk door een loting in bijzijn van enkele vrijwilligers. De winnaar van de cadeaubon is persoonlijk benaderd door Public Relations en kreeg de cadeaubon persoonlijk overhandigd.

De winnaar van de cadeaubon is Rob van der Zeeuw!

Trekking door vrijwilligster

Rob van der Zeeuw krijgt de cadeaubon overgehandigdDeel deze pagina:
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann