Lettergrootte:

Vrijwilligerswerk

Bekijk hier de openstaande plaatsen als vrijwilliger

WeZoDo is op schoonmaakploeg en gebarendocenten na een vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers zijn bij WeZoDo een belangrijke aandachtsgroep en vormen een speerpunt binnen de organisatie. Om de organisatie en een paar honderd activiteiten per jaar  soepel te laten verlopen is het van belang dat er voldoende gemotiveerde vrijwilligers beschikbaar zijn. 

Iedereen, zowel doven en horenden kan zich bij WeZoDo aanmelden als vrijwilliger. Want de activiteiten bij WeZoDo zijn zo divers dat er altijd wel een vrijwilliger in te passen is.
Op die manier kan iedereen zich nuttig maken ten overstaan van hun medemens waardoor hun eigenwaarde wordt vergroot en daarmee hun zelfvertrouwen. Heb je zin in vrijwilligerswerk bij WeZoDo of wil je meer informatie, dan kun je dat melden aan de vrijwilligersbureau via het contactformulier.

WeZoDo verlangt van iedere vrijwilliger dat ze op jaarbasis minimaal 40 uren actief zijn waarbij er natuurlijk met bijzondere omstandigheden rekening wordt gehouden. Om als vrijwilliger bij WeZoDo aan de slag te gaan is het ook van belang dat je affiniteit met de doven heb en weet hoe je moet communiceren met de doven. Twijfel je om vrijwilliger te worden, dan kun je het een tijdje proberen. Als vrijwilliger krijg je bij WeZoDo enkele privileges.

Vrijwilligers gezocht!
Lijkt het je leuk om als vrijwilliger bij WeZoDo aan de slag te gaan? Dan hebben we misschien wat voor je.
Bij WeZoDo zijn er enkele openstaande plaatsen waar je als vrijwilliger aan de slag kan gaan.
Bekijk hier de openstaande plaatsen als vrijwilliger

Stage lopen?
Ook stagiaires zijn bij WeZoDo van harte welkom. Ze kunnen hun stage-uren invullen door achter de bar te werken of door deel te nemen aan de activiteiten. Op die manier ontwikkelen zij hun gebarenkennis en kunnen zij proeven van de dovencultuur.
Het is wel zo, dat WeZoDo zich houdt aan het maximering van aantal stagiaires. 

Wil je als stagiaire aan het slag gaan bij WeZoDo of wil je meer informatie, dan kun je dat melden aan de vrijwilligersbureau via het contactformulier.


Deel deze pagina:
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann