Lettergrootte:

Roger_Table_Mic

Druck

Staefa, Zwitserland – 13 April 2016 – Werknemers met gehoorverlies kampen vaak met stress en vermoeidheid. Ze moeten continu alert zijn op interacties met collega’s, en dat gaat ten koste van hun productiviteit. Roger Table Mic, de nieuwste toevoeging aan de productlijn van Phonak die de Roger digitale draadloze technologie gebruikt, stelt die groep werknemers in staat zich weer te focussen op hun werk.

Volgens een rapport van het Better Hearing Institute, leidt elke 10% gehoorverlies tot een verlies van $1,000 dollar per maand per inkomen1. De Roger Wireless technologie van Phonak is ontworpen om werknemers met gehoorverlies volledig mee te laten draaien op kantoor. Storende achtergrondgeluiden worden door Roger zó effectief weggefilterd dat de gebruiker op afstand zelfs 62% beter kan horen dan iemand zonder gehoorverlies2.

Roger_Table_Mic

De afmetingen van de Roger Table Mic zijn slechts 78 x 78 x 16 mm

Zelfs de meest krachtige hoortoestellen kennen beperkingen waardoor andere oplossingen in beeld komen. Vooral in werksituaties zoals vergaderingen of video-conferences. De Roger Table Mic is discreet en heeft een ingebouwde microfoon. De Roger Table Mic stelt de gebruiker in staat om spraak in uiteenlopende situaties op de werkvloer goed te begrijpen en te verstaan.

“We willen werknemers helpen om zich weer te focussen op hun werk, in plaats van op hun gehoorverlies. Met de Roger Table Mic kunnen mensen met gehoorverlies volledig meedraaien op hun werkplek zonder dat ze door gehoorverlies geremd worden. Dat is essentieel om het gevoel te krijgen en te houden dat je erbij hoort,” aldus Martin Grieder, Group Vice President of Phonak.

Met de Roger Table Mic genieten gebruikers van:

• Betere prestaties op de werkplek doordat ze gemakkelijker  meedoen aan vergaderingen en andere overleggen.
• Een gebruiksvriendelijk apparaat dat de hele dag gebruikt kan worden door de oplaadbare batterij die tot wel 20 uur meegaat.
• De mogelijkheid om meerdere Roger Table Mics aan elkaar te koppelen voor vergaderingen met veel deelnemers. Inclusief een afstandsbediening voor discrete bediening.
• Compatible met bijna alle hoortoestellen en cochleair implantaten. Iedereen op kantoor profiteert van de Roger Table Mic, ongeacht het merk of type hoortoestel.
• Het discrete en eigentijdse ontwerp dat naadloos past in de moderne kantooromgeving.

De Roger Table Mic is per direct beschikbaar. Meer informatie is beschikbaar op: www.werkenhoren.nl.

Over Phonak Als onderdeel van de Sonova Group produceert en distribueert Phonak al meer dan 60 jaar wereldwijd state-of-the-art hoortoestellen en draadloze systemen. De combinatie van expertise in hoortechnologie, meesterschap in akoestiek en goede samenwerking met audiciens en andere hoorzorgprofessionals, maken dat Phonak technologische beperkingen kan overwinnen, zodat iedereen geluiden kan horen en verstaan en er ten volle van kan genieten. Hiermee verhoogt Phonak de levenskwaliteit van mensen met een verminderd gehoor.

Voor de redactie: Kijk voor meer informatie over de Roger Table Mic op: www.werkenhoren.nl Of neem contact op met Roy Peters, marketing manager Phonak: +31 88 600 88 50/ Roy.Peters@phonak.com

Phonak – Life is on

We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën
en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen van de technologie op te zoeken,
ontwikkelen we innovaties waarmee mensen kunnen horen, verstaan en meer van het leven
en de geluiden kunnen genieten.
Voel je vrij. Communiceer met vertrouwen. Leef zonder beperking. Life is on.

 

 

 

 Deel deze pagina:
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann