Lettergrootte:

Nieuwjaarstoespraak WeZoDo 2021

Beste wensen en gezondheid voor het jaar 2021.
1e kwartaal van 2020 waren we open. 9 januari was er nieuwjaarsreceptie en er was aardig goede opkomst. Helaas dit jaar was er geen nieuwjaarsreceptie. Daarom nu toespraak op deze manier om het jaar 2020 terug te blikken.
Helaas is in februari gebarennieuws na korte succes toch weer stilgelegd. Heb je belangstelling om gebarennieuws te verzorgen en/of te vertellen in gebaren. Graag bij ons aanmelden via info@wezodo.nl.
Hans Dirksen, oud vrijwilliger van WeZoDo, is geridderd tot in de orde van Oranje-Nassau. WeZoDo is daarbij ook aanwezig geweest.
Ook is Rudi Hietbrink, vrijwilliger van WeZoDo, geridderd tot in de orde van Oranje-Nassau.
Toen bereikte ons het nieuws over corona. Met als gevolg dat we ook moesten sluiten voor alle activiteiten. Na 4 maanden mochten we weer voorzichtig opengaan voor enkele activiteiten. Gebarenplein werd geheel volgens corona-maatregelen aangepast.
In mei kregen we trieste bericht dat Jan Valkenburgh, onze vrijwilliger na 2 jaar ziek geweest te zijn overleden is op 14 mei. Het bestuur heeft de dienst i.v.m. corona-maatregelen via laptop gevolgd.
In september is er nieuwe commissie darten voor jongeren gestart. Maar helaas door corona-maatregelen ligt het nu weer stil.
WeZoDo moest helaas na 2 maanden open geweest te zijn, weer haar deuren sluiten voor alle activiteiten.
Gelukkig kon spreekuur van GGMD toch nog opgestart worden, maar dan wel op afspraak!
Door corona-crisis hebben we moeten besluiten om renovatieproject uit te stellen naar betere tijden. Wanneer dit zal zijn, kunnen we helaas niet zeggen.
We hopen na deze corona-crisis met elkaar te proosten op het nieuwe start van alle activiteiten bij WeZoDo!
Graag tot ziens bij WeZoDo.
Wil je filmpje zien in gebarentaal! klik op onderstaande link.


Deel deze pagina:
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann