Lettergrootte:

Juiste keuze of toch niet?


Ondanks dat WeZoDo zich sinds eind 2018 trotse eigenaar van het Gebarenplein mag noemen, rijst er bij de achterban steeds meer twijfels op of de beslissing om het Gebarenplein te kopen wel de juiste was.

Op zich wekken die twijfels bevreemding op want tijdens de bespreking vorige jaar 19 oktober met de achterban, dus nog geen jaar geleden stonden vrijwel unaniem de circa 80 aanwezigen achter de koop van het Gebarenplein.
Met de eraan verbonden voorwaarden ging de achterban ook akkoord.

Echter, de laatste ontwikkelingen bij WeZoDo blijken een voedingsbodem voor die twijfels te zijn. Op zich is dat wel te snappen maar niet realistisch want een weg terug is niet mogelijk.

Er moet vooral beseft worden dat als het Gebarenplein niet was gekocht WeZoDo daar niet kon blijven en moet verhuizen naar een ander, veel minder geschikte locatie. Dan zou dat vrijwel zeker negatieve gevolgen hebben voor WeZoDo.

Kortom, hoe je het ook wendt of keert, de koop van het Gebarenplein was de enige optie. Daarom heeft het geen zin om achteraf anders te beweren. Er moet gewoon geprobeerd worden om van de koop een succes te maken.
En dat kan door nieuwe ontwikkelingen een kans te geven en niet te blijven hangen in het verleden.

Anders ziet de toekomst er weinig florissant uit.Deel deze pagina:
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann