Lettergrootte:

Het Gebarenplein weer open

Het Gebarenplein weer open

Vanwege de coronacrisis moest het Gebarenplein gedurende een paar maanden zijn deuren sluiten met als gevolg dat alle activiteiten werden geannuleerd.
Maar uiteindelijk kwam het verlossende bericht, dat op 10 juli de deuren van het Gebarenplein weer open gaan, want het coronavirus is op zijn retour maar helaas nog altijd aanwezig.
Die aanwezigheid houdt in, dat WeZoDo van overheidswege (RIVM) maatregelen moet invoeren. Maatregelen zoals beperkte opkomst (35 personen), je van tevoren aanmelden, je handen wassen, juiste looproute aanhouden, voldoende afstand van elkaar, blijven zitten, enz. (Zie verder de poster bij het Gebarenplein of op de media van WeZoDo).
De maatregelen zijn niet leuk, doen afbreuk aan de sfeer maar het belangrijkste is, dat de doven weer met elkaar in contact kunnen komen.
Alleen viel het aantal opkomsten tijdens de eerste twee openingen wat tegen.

Ondanks dat er weinig mensen waren was het toch wel gezellig en waren de aanwezigen blij dat ze elkaar na een lange periode weer konden zien. En de maatregelen, ach bij nader inzien viel dat toch wel mee. De planning is om het aantal activiteiten per 1 augustus stapsgewijs op te voeren. Tenminste als de corona niet weer roet in het eten gooit. Neem een kijkje op de media of nieuwskanalen van WeZoDo welke activiteiten dat zijn. En ben je van plan om naar het Gebarenplein te gaan, meld je van tevoren aan via info@wezodo.nl (vol is vol) en hou je aan de maatregelen.

Alleen bij mooi weer kunnen we buiten zitten en is reserveren niet noodzakelijk maar moet je je wel houden aan de maatregelen.

 Deel deze pagina:
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann