Lettergrootte:

Groep Public Relations opgezet

De betaalbaarheid van de hypotheek (koop van het Gebarenplein) is in sterke mate afhankelijk van het verkrijgen van voldoende subsidies. Bovendien is het verkrijgen van subsidies niet vrijblijvend. Dat houdt in dat WeZoDo bepaalde prestaties moet leveren en hierover ook verantwoording moet afleggen op laste van terugbetalen (deel) van subsidie.

De onzekere factoren hebben ertoe geleid dat het beleid bij WeZoDo moet worden aangepast. Er moet simpelweg meer geld in het laatje komen. Alleen zo kunnen we de afhankelijkheid aan subsidies verminderen. WeZoDo moet zich als de ware meer gedragen als een ondernemer. En juist dat houdt in dat de cultuur bij WeZoDo moet veranderen en dat vraagt meer van ons allemaal. En sommige veranderingen zullen pijn doen.
Daar valt helaas niet aan te ontkomen.

Om het bestuur een handvest te geven is er een nieuwe beleidsplan (2019-2021) en jaarplan 2019 vastgesteld.
Maar het beleid aanpassen kan het bestuur niet alleen, daarom is er een groep Public Relations opgezet die een ondersteunende en uitvoerende taak heeft.

Inmiddels heeft PR twee besprekingen achter de rug, hier en daar externe contacten gelegd, plannen overlegd met het bestuur en zijn de vooruitzichten voorzichtig positief.Deel deze pagina:
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann