Lettergrootte:

Geslaagde vrijwilligersavond 1 december

Op 1 december laatstleden was er bij WeZoDo jaarlijkse vrijwilligersavond. Tal van vrijwilligers gaven gehoor aan de uitnodiging om daarbij te zijn zodat het Gebarenplein lekker gevuld was. Het werd zoals gewoonlijk een avond, gevuld met drankjes en lekkers. Ook spelletjes, soms hilarisch bleven niet achterwege.

En natuurlijk werd er ook een toespraak gehouden waarbij de momentele zaken de revue passeren. Daarnaast stonden we stil bij het op 97-jarige heengaan van onze trouwe bezoeker Koos Vreeswijk.

Leyda Kok werd letterlijk in het bloemetje gezet bij haar afscheid als secretaresse en Carla van Hemert (afwezig) en Gertie Tiesema werden geëerd vanwege hun 25 jarige jubileum als vrijwilliger.

Verder, de aanwezigheid van een paar nieuwe, jonge vrijwilligers dragen bij aan het feestgevoel. Al met al was het als vanouds een toffe samenzijn.

Hulde aan CBG die de avond heeft georganiseerd en ook aan de vrijwilligers die voor droogje en natje hebben gezorgd en de bar bemand hebben.Deel deze pagina:
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann