Lettergrootte:

Bestemming giften WeZoDo

Velen hebben in het kader van “Vrienden van WeZoDo” sinds afgelopen oktober WeZoDo een donatie gegeven. Het aantal giften is gegroeid tot een mooi bedrag en het is de bedoeling er jaarlijks een of meerdere bestemmingen voor te bepalen.
Het bestuur heeft voor het jaar 2019 besloten er drie bestemmingen aan te geven zoals:

  • Aanschaf presentatiescherm;
  • Aanpassingen van de website;
  • Aanschaf software CRM.

Bedoeling van presentatiescherm is in feite het vervangen defecte letterbord. Er wordt gekozen voor een opvallende plek bij de bar. Op de scherm lees je aanbiedingen, bijzondere activiteiten, vermeldenswaardige nieuws en wat dies meer zij.

De website wordt aangepast om het een volwassen uitstraling te geven en meer naar buiten te richten om andere doelgroepen te benaderen. Ook wordt de gebruiksvriendelijkheid aanmerkelijk vergroot. Omdat niet alle gewenste aanpassingen intern kunnen worden opgelost moet er een professioneel bedrijf aan te pas komen.

Het bestuur heeft haar handen vol aan administratieve werkzaamheden en dat belemmert hen in hun eigenlijke werk, namelijk het besturen van een organisatie.
Daarom is er besloten om software CRM (Customer Relationship Management) aan te schaffen. WeZoDo wil die software gebruiken voor het realiseren van optimale en tijdbesparende administratieve werkzaamheden zodat het bestuur meer tijd over heeft voor haar werkelijke taken.Deel deze pagina:
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann