Lettergrootte:

10 september jubileumdag 60 jaar FODOK!

Logo Fodok

60 jaar FODOK
De FODOK kijkt terug op 60 jaar aan belangenbehartiging, voorlichting en lotgenotencontact. De FODOK heeft zich in die jaren sterk gemaakt voor de Nederlandse Gebarentaal, voor gespecialiseerde GGz voor doven en slechthorenden, voor woonvoorzieningen voor meervoudig gehandicapte doven, voor meer aandacht voor leesbevordering en sociaal-emotionele ontwikkeling (o.a. via het door de FODOK vertaalde programma PAD, Programma Alternatieve Denkstrategieën). De FODOK maakte diverse boekjes van ouders voor ouders en organiseerde vele ontmoetingsmogelijkheden voor dove kinderen en hun ouders. En nog steeds is de FODOK actief om zorg, onderwijs en arbeid zo georganiseerd te krijgen dat dove kinderen en jongeren daarin een volwaardige plaats kunnen innemen en volledig tot hun recht kunnen komen.

DOEdag bij Natuurmonumenten in ’s-Graveland
De FODOK viert dit feest samen met haar achterban, dove kinderen en hun ouders op zaterdag 10 september, van 11 tot 16 u., bij bezoekerscentrum Gooi- en Vechtstreek met leuke buitenactiviteiten. Uiteraard staat er een lunch klaar.

Voor wie?
De dag is bedoeld voor dove kinderen, hun ouders, broertjes en zusjes. Maar deze gezinnen mogen ook dove of slechthorende vriendjes (met of zonder CI) meenemen. Een deel van de activiteiten is ook toegankelijk voor meervoudig gehandicapte dove kinderen, mits ze vergezeld zijn van een ouder/begeleider.

Aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk om de dag goed te laten verlopen. Dat kan door een mail te sturen naar info@fodok.nl. Doe dat vooral op tijd! Deelname is gratis (met dank aan het VSBfonds).
Meer informatie op www.fodok.nl

Een cadeautje?
Wilt u de FODOK een cadeautje geven? Dat kan altijd! U kunt uw cadeautje overmaken op rekeningnummer NL05 ABNA 0429 4748 57 ten name van FODOK, onder vermelding van ‘jubileumcadeau FODOK’.
Fodok 60 jaar.1Fodok 60 jaar.2Deel deze pagina:
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann