Lettergrootte:

Uitnodiging bijeenkomst WeZoDo

Zoals jullie het weten, wilt gemeente Zoetermeer van het Gebarenplein af vanwege de volgens hun hoge onderhoudskosten. Er zijn voor WeZoDo twee alternatieven (mogelijkheden), namelijk verhuizen naar een andere locatie of tot koop van het Gebarenplein overgaan.

Omdat de andere locaties waarheen WeZoDo zou kunnen verhuizen volkomen ongeschikt zijn is WeZoDo in feite gedwongen om tot koop van het Gebarenplein over te gaan.

En daar is de werkgroep “Nee tegen de verhuizing” mee bezig met behulp van Fonds 1818 en twee adviseurs van Sesam-academie.

Het is een proces, dat zorgvuldig moet gebeuren en geruime tijd in beslag neemt.
De vraag is: Is het voor WeZoDo haalbaar om tot koop over te gaan?
Het antwoord is ja. Er zijn echter ook onzekerheden zoals het wegblijven van jongeren en de continuering van de huidige subsidies.

WeZoDo heeft jongeren nodig om de toekomst te waarborgen en het spreekwoord: “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” zegt hierin voldoende.

Wat betreft de continuering van de huidige subsidies, niemand kan garanderen dat WeZoDo ook in de toekomst evenveel subsidie blijft krijgen.

Om veilig te spelen is het van groot belang dat er bij WeZoDo nieuwe activiteiten en/of plannen komen die extra geld in het laatje brengen om zo minder afhankelijk te zijn van subsidies.

Gemeente Zoetermeer ziet graag dat er hiervoor een aparte werkgroep wordt opgericht, die niet uit bestuursleden bestaat en ook dat er een paar jongeren in zitten.

WeZoDo heeft dus mensen nodig die met elkaar een werkgroep vormen.
Daarover willen we met iedereen gaan praten op woensdagavond 18 oktober om 20.00 uur op het Gebarenplein (open vanaf 19.30 uur)
Die uitnodiging geldt voor iedereen. (Dus iedereen is van harte welkom.)

Hopelijk tot ziens op 18 oktober.

Werkgroep “Nee tegen de verhuizing”.
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann